2019-10-21 15:42

Kremlinul susţine că Putin i-a transmis lui Mike Pence că Rusia nu s-a amestecat în alegerile americane

 |  13:38
Kremlinul susţine că Putin i-a transmis lui Mike Pence că Rusia nu s-a amestecat în alegerile americane

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a transmis vicepreşedintelui american, Mike Pence, că Rusia nu s-a implicat în alegerile prezidenţiale americane din 2016, informează Interfax, citat de Reuters.

Putin şi Pence au discutat în Singapore săptămâna trecută privind problemele cheie care ar putea fi dezbătute la întâlnirea dintre Putin şi Donald Trump la summit-ul G20 din Argentina, care va avea loc la sfârşitul lui noiembrie, conform unui purtător de cuvânt al Kremlinului.

Pence a adus în discuţie problema amestecului Rusiei în alegeri dar Putin i-a transmis că „statul rus nu a avut nicio legătură ... şi nu poate avea nicio legătură cu aceste amestecuri" în niciun proces electoral, conform purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray