2020-04-05 23:36

L-a iubit toată lumea: DISPARE un telefon iconic

 |  17:18
L-a iubit toată lumea: DISPARE un telefon iconic

A fost odată iubit, considerat iconic, o vedetă. L-a folosit toată lumea, de la consumatorul mediu, până la celebrități (orice ar însemna acest lucru) precum Kim Kardashian. A fost amplasat pe scară largă, atât în guverne, cât și în sectoarele de afaceri, datorită securității oferite, iar Barack Obama chiar a folosit unul pe când era președintele SUA. Unele personalități încă îl au și nu vor să înțeleagă că e timpul să se despartă de el…

BlackBerry moare oficial, după cum notează și business.financialpost.com. Telefonul și compania în sine nu au putut face față intensei concurențe oferită în primul rând de Apple Inc., dar și de Samsung Electronics Co. Ltd. TCL nu va mai vinde niciun smartphone al brandului începând cu 31 august 2020. De fapt, TCL - compania care a achiziţionat dreptul de producţie a dispozitivelor BlackBerry în 2016, tocmai a anunţat că nu va mai vinde niciunul din smartphone-urile brandului care făcea ravagii printre oamenii de afaceri la sfârşitul anilor 2000.

Fără drepturi

Anunţul a fost făcut de contul de Twitter BlackBerry Mobile, care a publicat o imagine cu mesajul celor de la TCL. Acesta menţionează că „începând cu 31 august 2020, TCL Communication nu va mai vinde dispozitive mobile sub brandul BlackBerry.” De asemenea, se pare că „TCL Communication nu mai are drepturi de a proiecta, produce sau vinde noi dispozitive mobile BlackBerry.” În decembrie 2016, TCL anunţa că a obţinut drepturile de a crea şi vinde telefoane BlackBerry, o veste care pe mulţi i-a încântat la acea vreme, deoarece putea oferi mai multă diversitate în ceea ce priveşte designul smartphone-urilor, un capitol care nu a trecut prin multe schimbări în ultimii ani. Nostalgia telefoanelor cu tastatură QWERTY nu a fost însă suficientă pentru a salva BlackBerry. TCL a anunţat şi că serviciile oferite pentru dispozitivele BlackBerry (inclusiv garanţie şi eventuale reparaţii) vor lua sfârşit pe 31 august 2022.

Printre personalitățile cu BlackBerry se numără (sau se numărau…) Justin Trudeau, Kim Kardashian, Angela Merkel (BlackBerry cu un cip de criptare suplimentar), Hillary Clinton, Lady Gaga, Leonardo Di Caprio.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine