2020-01-28 22:31

Libia: Atac asupra Ambasadei Algeriei din Tripoli, revendicat de Statul Islamic

 |  19:01
Libia: Atac asupra Ambasadei Algeriei din Tripoli, revendicat de Statul Islamic

Teroriștii din Statul Islamic au atacat ambasada Algeriei din capitala Libiei, Tripoli. Potrivit oficialilor libieni, trei persoane au fost rănite.

O sursă din domeniul securității libiene a dezvăluit că un atac terorist asupra Ambasadei Algeriei din Tripoli a fost revendicat de organizația Statul Islamic. De altfel, ramura libiană a SI a anunțat într-un mesaj pe contul său de Twitter că a organizat un atac la reprezentanța Algeriei. Teroriștii au publicat și o fotografie în care puteau fi văzute urmele atacului.

Un grup de bărbați a aruncat „o pungă plină de explozibili” în direcția unei mașini de poliție aflată în apropierea ambasadei. Conform securității libiene, un polițiști și doi trecători au fpst răniți, ambasada și mai multe mașini din apropiere fiind avariate.

Potrivit Agerpres, ambasada algeriană era închisă la incidentului. Personalul a fost evacuat în vara anului trecut, după ce mai multe reprezentanțe străine și-au retras angajații din cauza luptelor violente din capitala libiană. În prezent, orașul se află sub controlul milițiilor islamiste Farj Libya


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine