2020-02-21 21:27

Libia: Colonelul Mohamed al-Souissi, şeful poliţiei din Tripoli, a fost asasinat

 |  23:01
Libia: Colonelul Mohamed al-Souissi, şeful poliţiei din Tripoli, a fost asasinat

Un atac terorist a dus la moartea şefului de poliţie din capitala libiană. Colonelul Mohamed al-Souissi a fost împuşcat un grup de atacatori necunoscuţi.

Colonelul libian Mohamed al-Souissi, şeful poliţiei din capitala Libiei, Tripoli, a fost asasinat de mai mulţi bărbaţi înarmaţi care purtau cagule. „Colonelul al-Souissi a fost asasinat de un grup de necunoscuți, cu cagule, care au deschis focul asupra vehiculului în care se afla acesta. Doi bărbați care-l însoțeau au fost răpiți în atac”, a declarat pentru AFP o sursă din cadrul serviciilor de securitate libiene. Ofiţerul a murit la scurtă vreme după ce a fost transferat la un spital din Tripoli. Potrivit Agerpres, atacul nu a fost revendicat de nici o grupare.

Căderea regimului colonelului Muamar al Gaddafi, în urma intervenţiei puterilor occidentale, a lăsat un vid de putere. Autorităţile de la Tripoli încă nu reuşesc să aducă sub control ţara, dominată de miliţii care profită din plin de absenţa unei armate naţionale şi a unei poliţii bine pregătite şi echipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine