2019-10-20 03:44

Lider PE: TRUMP este o ameninţare pentru UNIUNEA EUROPEANĂ

 |  16:08
Lider PE: TRUMP este o ameninţare pentru UNIUNEA EUROPEANĂ

Guy Verhofstadt, şeful echipei de negociatori ai Parlamentului European pentru Brexit şi totodată fost premier al Belgiei, a declarat că preşedintele american Donald Trump reprezintă o ameninţare pentru Uniunea Europeană, alături de islamul radicalizat şi preşedintele rus Vladimir Putin.

"Tocmai am revenit din Statele Unite şi opinia mea este că avem un al treilea front care subminează Uniunea Europeană; el este Donald Trump", a spus Guy Verhofstadt.

Donald Trump a semnat vineri un ordin executiv prin care se interzice intrarea pe teritoriul SUA a cetăţenilor din şapte state majoritar musulmane (Irak, Iran, Libia, Somalia, Sudan, Siria şi Yemen), declanşând un val de critici şi de proteste pe plan intern şi internaţional, notează Agerpres, citată de antena3.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Iohannis, Trump și politica europeană Valul de reacții după alegerea lui Trump nu are de gând să se potolească prea curând. Și la noi își dau cu părerea politicienii. Nu lipsește nici președintele Iohannis. După ce l-a felicitat și i-a transmis că abia așteaptă să colaboreze, iată că șeful statului român și-a spus părerea într-un discurs în fața studenților de la Științe politice din București
10 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray