2020-03-29 04:07

LISTĂ actualizată cu ŢĂRILE care au peste 500 de cazuri confirmate cu COVID-19. Care sunt cele două state adăugate

 |  14:42
LISTĂ actualizată cu ŢĂRILE care au peste 500 de cazuri confirmate cu COVID-19. Care sunt cele două state adăugate

Alte două ţări au fost adăugate pe lista statelor care au peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus. Astfel, se impune izolarea la domiciliu a cetăţenilor români care vin din aceste ţări.

Pe lista actualizată şi publicată vineri pe site-ul INSP au fost adăugate Irlanda şi Israel.

Potrivit unei decizii a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, cetăţenii români care vin din state cu peste 500 de cazuri confirmate de infecţie cu noul coronavirus vor fi izolaţi la domiciliu timp de 14 zile, acestea fiind cunoscute ca ''zone galbene''.

Pe site-ul INSP a fost publicată vineri lista actualizată cu aceste ţări, iar pe ea se regăsesc: Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Cehia, Coreea de Sud - partea ţării unde nu este instituită carantina, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Irlanda, Israel, Japonia, Marea Britanie, Malaezia, Norvegia, Olanda, Portugalia, Republica Populară Chineză - zona în care nu este instituită carantina, Spania, Statele Unite ale Americii şi Suedia.

Statele care sunt marcate ca ''zone roşii'' şi pentru care se impune carantina sunt: Republica Populară Chineză - regiunea Hubei, Italia - întreaga ţară, Coreea de Sud - Daegu (oraş) şi Cheongdo (judeţ) şi Iran - întreaga ţară. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine