2020-06-04 23:55

Logodnica însărcinată a premierului britanic Boris Johnson a dezvăluit că are COVID-19

 |  11:37
Logodnica însărcinată a premierului britanic Boris Johnson a dezvăluit că are COVID-19

Carrie Symonds, logodnica însărcinată a prim-ministrului britanic Boris Johnson a confirmat, sâmbătă, că a avut simptome de COVID-19, la fel ca partenerul ei, dar nu s-a testat, informează DPA, preluată de Agerpres.

„Am petrecut săptămâna trecută în pat cu principalele simptome ale coronavirusului. Nu am avut nevoie să fiu testată şi, după şapte zile de odihnă, mă simt mai puternică şi sunt pe cale să mă însănătoşesc", a scris pe Twitter Carrie Symonds. În vârstă de 32 de ani, aceasta urmează să nască la mijlocul anului.

„A fi gravidă şi cu COVID-19 este evident îngrijorător. Celelalte femei însărcinate, vă rog să citiţi şi să urmaţi cele mai actualizate sfaturi, care mie mi s-au părut foarte liniştitoare'', a adăugat Symonds, postând linkul la site-ul web al Colegiului Regal al Obstetricienilor şi Ginecologilor din Marea Britanie.

Conform acestei surse, „în general, femeile însărcinate nu par să fie mai susceptibile decât alţi adulţi sănătoşi de a se îmbolnăvi grav dacă dezvoltă noul coronavirus. Este de aşteptat ca marea majoritate a femeilor însărcinate să experimenteze doar simptome de răceală/gripă uşoară sau moderată''.

Boris Johnson a anunţat pe 27 martie că a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi s-a autoizolat. Şapte zile mai târziu a spus că încă are temperatură ridicată, aşa că va continua să rămână departe de ceilalţi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine