2019-10-23 16:15

LONDRA: o mașină a intrat în oamenii dintr-o stație de autobuz

 |  16:20
LONDRA: o mașină a intrat în oamenii dintr-o stație de autobuz

Autorităţile britanice au anunţat că cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, după ce o maşină a lovit mai mulţi pietoni înainte de a se izbi de un zid din cartierul Bellingham, situat în sud-estul metropolei Londra.

Reprezentanţii Scotland Yard au explicat că maşina a lovit mai mulţi pietoni, care erau în apropierea staţiei de autobuz Catford. Soferul a fost reţinut imediat după accident.

În acest moment nu există niciun indiciu cu privire la un posibil incident terorist.

”Este atât de trist, asemenea lucruri se întâmplă întotdeauna pe această bucată de drum. Întotdeauna este un accident sau altceva. Este chiar dureros pentru că noi locuim aici şi vedem întotdeauna asemenea accidente. Mă întreb ce trebuie să se întâmple pentru ca autorităţile să ia acţiune”, a explicat un locuitor din Bellingham, potrivit News.ro.

În acest moment nu se cunoaşte starea răniţilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-26Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Frăţia dezastrului Câtă nesimţire, indolenţă şi rea-voinţă pot sa zacă în cei care decid zi de zi soarta a mii de bucureşteni - nu ne putem imagina. Nici în ceasul al 12-lea, nici după ce nişte amărâţi care, poate, se duceau la muncă sau la şcoală, au fost răniţi în accidentul dintre un tramvai şi un autobuz, primarul, consilierii generali ai Capitalei sau şefii RATB nu dau semne de căinţă pentru soarta dezastruoasă în care a ajuns regia de transport
20 Oct 2014

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray