2019-10-23 13:53

Loteria britanică a făcut 10 milionari de REVELION. Cel mai NOROCOS a câștigat 127 de milioane de euro

 |  13:35
Loteria britanică a făcut 10 milionari de REVELION. Cel mai NOROCOS a câștigat 127 de milioane de euro

Un premiu în valoare de 114,9 milioane de lire (127,5 milioane de euro) a fost câştigat de Anul Nou la loteria EuroMillions din Marea Britanie, anunţă The Guardian.

Câştigătorul şi-a adjudecat premiul cu un singur bilet achiziţionat pentru jocul de noroc. Este al patrulea cel mai mare câştig din istoria jocurilor de noroc din Marea Britanie.

Tot la extragerea de Anul Nou, alţi 10 participanţi s-au ales cu câte un milion de lire fiecare.

Principalele numere câştigătoare la EuroMillions au fost 1, 8, 11, 25 şi 28, iar numerele extrase pentru EuroMillions Lucky Star au fost 4 şi 6.

În ultimii ani loteria britanică a desemnat mai mulţi câştigători cu sume mari. În luna noiembrie, Andrew Clark, un fost constructor care aduna bilete de loterie în maşină şi-a dat seama că a câştigat 75 de milioane de lire.

În aprilie, 2017, un câştigător care a preferat să rămână anonim a încasat 121 de milioane de lire, iar un altul a luat acasă 77 de milioane de lire în februarie.

Cel mai mare câştig al loteriei britanice a fost împărţit de Colin şi Chris Weir, din Largs, North Ayrshire, care au luat 161 de milioane de lire în iulie, 2011, arată The Guardian citând datele oferite de Loteria Naţională din Marea Britanie, potrivit Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Another Brexit in the Wall A venit și B-Day, ziua referendumului pro sau contra ieșirii Marii Britanii din UE, celebrul Brexit. La cum arată sondajele și cotele de la casele de pariuri londoneze, tabăra ce se opune exit-ului este mai numeroasă, deci insularii vor rămâne în Uniune. Deocamdată
22 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray