2020-06-04 22:56

“Mă simt rău”. EFECTELE pandemiei asupra corespondentului Antenei 3 la Londra

 |  21:47
“Mă simt rău”. EFECTELE pandemiei asupra corespondentului Antenei 3 la Londra

"Am simptome de luni. În momentul acesta cred ca mi-a crescut iar febra. Se ridică, apoi coboară, nu ai gust, nu ai miros, dureri foarte mari. La mine s-au înmagazinat undeva în spate”.

Sunt spusele corespondetului Antena 3 de la Londra, Mircea Maer, care a dezvăluit în direct la postul de televiziune că prezintă simptomele noului coronavirus. Deși nu a fost testat și a rămas la domiciliu, acesta a fost sfătuit de echipa medicală de la ambulanță care a venit să vadă situația să sune la Urgențe în cazul în care se înrăutățește situația. Mircea Maer a vorbit despre situația în care se află și ce recomandări i-au dat medicii londonezi dacă situația sa de sănătate se agravează.

“Dulcele ți se pare foarte amar, nu poți să mânânci nimic dulce”

Acesta a menționat că nu i s-a făcut test pentru COVID-19 ci doar niște teste de bază. „Am simptome de luni. În momentul acesta cred ca mi-a crescut iar febra. Se ridică, apoi coboară, nu ai gust, nu ai miros, dureri foarte mari. La mine s-au înmagazinat undeva în spate. Niște dureri pe nerv - sunt îngrozitoare, nu poți să dormi din cauza asta. Tuse foarte puternică, am adormit pe la 5 azi dimineață din cauza asta. Gura, gâtul foarte uscate, ți se încurcă cred că neuronal gusturile – dulcele ți se pare foarte amar, nu poți să mânânci nimic dulce pentru că vomiți. (…)

Mă simt rău. Vineri mă simțeam mai rău decât joi și am sunat la ambulanță și a venit destul de repede. M-au consultat basic – mi-au luat tensiunea, nu aveam febră în acel moment pentru că luasem două pastile de paracetamol. Nu aveam nici probleme de respirație. Acum am doar o oboseală cronică în organism”, a spus Maer, în direct.

Foto: Antena3


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine