2020-05-29 03:11

Macedonia: Legislație care permite imigranților ilegali să tranziteze țara

 |  18:34
Macedonia: Legislație care permite imigranților ilegali să tranziteze țara

Imigranții ilegali care intră pe teritoriul Macedoniei nu vor fi arestați dacă părăsesc teritoriul național în trei zile. Guvernul macedonean susține că numărul persoanelor care intră ilegal pe teritoriul Macedoniei s-a triplat în acest an.

Autoritățile din Macedonia au schimbat legislația care stabilește pedepsele pentru imigranții ilegali, informează Mediafax. Devenită o rută importantă de tranzit pentru imigranții din Africa și Orientul Mijlociu care vor să ajungă în Occident, Macedonia va permite astfel imigranților să ceară azil temporar la frontieră sau la cea mai apropiată secţie de poliţie, ceea ce le va permite să tranziteze ţara legal, pe o durată de trei zile. Decizia autorităților de la Skopje a fost luată după moartea a 25 de imigranți ilegali în mai multe accidente care au avut loc în acest an.

Potrivit lui Mitko Cavkov, ministrul de Interne al Macedoniei, numărul imigranților ilegali s-a triplat în ultimul an. Estimărilor oficiale susțin că între 2.000 și 3.000 de persoane încearcă zilnic să treacă granița în Macedonia. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine