2020-01-22 10:33

Madonna: „M-am gândit să arunc în aer Casa Albă”. Reacția autorităților

 |  11:10
Madonna: „M-am gândit să arunc în aer Casa Albă”. Reacția autorităților

Madonna a ținut un lung discurs ieri, în fața celor peste 500.000 de participanți la protestul Marșul Femeilor (Women's March Day), din Washington. Printre altele, Superstarul muzicii pop, a mărturisit că s-a gândit la un gest extrem.

„Da m-am gândit să arunc în aer Casa Albă!”, a spus artista, aclamată de mulțime. „Dar știu că asta nu poate schimba nimic”, a adăugat, imediat, Madonna.

În decursul speech-ului său, ea a îndemnat la proteste, dar pașnice. Foarte probabil, gândul cu aruncarea în aer a sediului Președinției Americii este doar o exagerare, o figură de stil menită la a sublinia gradul de enervare al artistei din cauza rezultatului alegerilor din Statele Unite. De altfel, Madonna a spus că „Răul a câștigat alegerile, dar nu a învins America”.

Cu toate acestea, Secret Service, care se ocupă de protecția președinților americani, a intrat în alertă și se pare că artista va fi monitorizată, în perioada următoare. Într-o declarație a unui purtător de cuvânt al Secret Service, citată de The Gateway Pundit (portal radical de dreapta, cu milioane de cititori), se precizează că Madonna va fi investigată de agenții serviciului, dar decizia de incriminare va fi a procurorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-22

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

S-a stabilit oficial: “Nepotismul” este permis la Casa Albă!

Donald Trump la CIA: „Poate veți mai avea o șansă să cuceriți Irak-ul!”

Protestul „căciulilor roz” - mai tare ca ceremonia de investire a lui Trump
Parerea ta...

CHILOTAREASA AMAZOANA STEARPA
22 Ian 2017

HAI FA CHILOTAREASA , DAI BASINI PRIN BUDIGAI SI IA FLOC . TE PIS PE TINE DE CURVA GHEY SI PRIETENI TAI . VEZI CA AI MINCAT VATA DE LA FLEANCA
CROCODILUL FLAMAND
22 Ian 2017

HA HA TRUMP E RAU.....CA S-A TERMINAT COCAINA SI AU INTRAT IN FIBRILATIE TOATE CURVELE..........CE BINE ERA CU HILLARY AVEAU COCAINA CU KILOGRAMELE..............E GREU SA SATISFACI DROGATII....FARA SA LE DAI COCAINA SA TRAGA PE NAS..........DAR MAI EXISTA O SOLUTIE......EMIGRATI IN NEPAL.....ACOLO E LIBER CONSUMUL DE COCAINA
TUTA!
22 Ian 2017

Bine că s-a gândit la Casa Albă, dar la Banca privată a Rezervei Federale, nu s-a gândit?! Că de-acolo vine tot RĂUL AMERICANILOR, ȘI DIN LUME!
DACă REUșEșTE
22 Ian 2017

să dea foc Rezervei Federale, NU Casei Albe...că aia, alături de Congres, ”trăiește” datorită diavolilor din umbră care conduc Rezerva Federală! Dar ea, fiind CABALISTĂ, nu va ataca pe cine trebuie...altfel, ar fi rămas în istoria lumii și-a Americii, ca SuperWomen! Așa...rămâne doar o curvă penală, obsedată și BLONDĂ!
HAZNAUA EUROPEI SI LUMI
22 Ian 2017

te pis pe tine si bei , curva lui misa bivolaru
UMERI CRACI BORITA
22 Ian 2017

CITE MICROFOANE INGHITE PE ORA CIOCANITOAREA ????
WERNNER
26 Ian 2017

atata minte are dezaxata asta iubitoare de tagani.trebuie expulzata din USA cat mai urgent.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray