2019-10-20 19:44

MADONNA mobilizează FEMEILE împotriva lui TRUMP. Lista vedetelor care vor participa la uriașul MARȘ din 21 ianuarie

 |  11:59
MADONNA mobilizează FEMEILE împotriva lui TRUMP. Lista vedetelor care vor participa la uriașul MARȘ din 21 ianuarie

Madonna a anunţat joi că va participa la marşul femeilor desfăşurat la Washington, la o zi după inaugurarea lui Donald Trump drept preşedinte al Statelor Unite ale Americii, ceremonia de învestire fiind programată pe 20 ianuarie, informează site-ul contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Actriţa din "Betty cea urâtă", America Ferrera, care a sprijinit-o pe candidata democrată Hillary Clinton în cursa prezidenţială, va ajuta și ea la organizarea protestului.

Alte actrițe care şi-au anunţat participarea la marş sunt Amy Schumer, Scarlett Johansson, Frances McDormand şi Zendaya.

"De la alegeri, atât de mulţi se tem că vocile lor nu vor mai fi auzite", afirmă actriţa America Ferrera într-o declaraţie.

Scarlett Johansson, care a criticat viitoarea administraţie americană pentru "atacul" împotriva drepturilor femeilor, a declarat că va lua parte la marş parte pentru a-şi face vocea auzită şi pentru a "sta în picioare pentru ceea ce cred".

Organizatorii spun că se aşteaptă ca mai mult de 100,000 de persoane să ia parte la marşul din 21 ianuarie, organizat la o zi după inaugurarea lui Donald Trump.

Chelsea Handler va conduce un marş asemănător în Park City, Utah, unul dintre cele mai bine de 150 de marşuri de solidaritate planificate pe întregul Americii şi în lume, sâmbăta viitoare.

Alte staruri care au spus că vor lua parte la marşul de la Washington sunt actriţele din "Orange Is The New Black" - Uzo Aduba, Lea DeLaria şi Diane Guerrero. Organizatorii declară că o serie de alte celebrităţi fie vor participa la marş, fie îşi vor exprima solidaritatea cu demonstranţii în alte moduri. Printre starurile care s-au declarat în acord cu organizatorii marşului se numără Katy Perry, Julianne Moore, Cher şi Debra Messing.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray