2019-09-23 12:34

MAE: Vicepremierul vietnamez va efectua o vizită oficială la Bucureşti

 |  12:59
MAE: Vicepremierul vietnamez va efectua o vizită oficială la Bucureşti

Ministerul de Externe (MAE) a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că vicepremierul vietnamez Pham Binh Minh, ministru al Afacerilor Externe, a acceptat invitația de a efectua o vizită oficială la București.

Invitația a fost adresată de șeful diplomației române, Lazăr Comănescu, cu prilejul unei întâlniri avute marți la Hanoi.

Lazăr Comănescu face parte din delegația condusă de premierul Dacian Cioloș, care efectuează o vizită oficială în Vietnam.

"Convorbirea dintre șefii diplomațiilor română și vietnameză s-a axat pe aspecte de interes comun privind stadiul și perspectivele cooperării tradiționale în plan bi și multilateral, în cadrul organizațiilor internaționale, al dialogului UE-ASEAN, la ASEM și la ONU. Au fost, de asemenea, abordate probleme de actualitate aflate pe agenda internațională și regională", se arată în comunicatul MAE.

Sursa citată mai menţionează că a fost subliniată "importanța deosebită" a actualei vizite a premierului român pentru revigorarea dialogului la nivel înalt și pentru impulsionarea dezvoltării raporturilor pe multiple planuri dintre România și Vietnam, îndeosebi a celor economice, "conform potențialului de care cele două țări dispun".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray