2020-07-04 00:24

MALL-ul din Siberia care a ARS, CURMÂND viața a 64 de persoane, printre care 41 de copii, era construit ILEGAL

 |  15:14
MALL-ul din Siberia care a ARS, CURMÂND viața a 64 de persoane, printre care 41 de copii, era construit ILEGAL

Autorităţile ruse au operat vineri alte două arestări în urma incendiul devastator dintr-un mall în Siberia, după ce Comisia de Investigaţii rusă a descoperit că centrul comericial a fost construit ilegal, "fără autorizaţie adecvată".

Ultimele informații dezvăluie încălcari flagrante ale normelor de securitate ce au contribuit la această tragedie, care a curmat viața a 64 de persoane, dintre care 41 de copii. Teribilul incendiul a devastat acum câteva zile un centru comercial din Kemerovo, oraş industrial de 550.000 de locuitori din Siberia de Vest. Locația dispunând de o saună, mai multe cinematografe şi restaurante, precum şi o sală de bowling. Cea care era însărcinată cu supravegherea construcţiei de clădiri în regiunea Kemerovo, Tanzilia Komkova, a fost arestată vineri pentru "a nu fi luat măsuri de oprire a exploatării" acestui centru comercial construit illegal, notează Agerpres. Anchetatorii au arestat-o vineri și pe Iulia Bogdanova, "proprietara clădirii" , pentru nerespectarea normelor de siguranţă în caz de incendiu. Ea a fost informată de nenumărate ori de subalternii săi despre defectele sistemului de siguranţă împotriva incendiilor al clădirii", se arată în comunicat. Ea riscă până la şapte ani de închisoare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-30Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
30 Mar 2018

adica exact cum s-a construit in toata Romania,ori cu autorizatiile date pe spaga ori fara niciun fel de autorizatie....marii "capitalisti de cumetrie" nu au inventat ei spaga si coruptia sau roata cu patru colturi,era demult inventata de altii//insasi cuvantul "oligarh" vine de la rusi....adica unul cu multi bani care are toata puterea si face ce vrea el...la noi in loc de "oligarh" se spune "capitalist de cumetrie"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz