2019-10-23 16:01

„Mandatul lui TRUMP nu va depăși 200 de zile!”. Ce istoric celebru face această predicție ȘOCANTĂ

 |  12:36
„Mandatul lui TRUMP nu va depăși 200 de zile!”. Ce istoric celebru face această predicție ȘOCANTĂ

Preşedinţia lui Donald Trump va fi probabil a doua cea mai scurtă din toate timpurile, afirmă unul dintre cei mai bine cotaţi istorici din Statele Unite.

Potrivit Business Insider, citat de Mediafax, profesorul Ronald L. Feinman a prezis că fostul magnat media va rămâne în funcţie "între cele  31 de zile ale lui William Henry Harrison, din 1841", care a murit de pneumonie şi cele "199 de zile ale lui James A. Garfield, din 1881", care a murit la 79 de zile după ce a fost împuşcat într-o încercare de asasinat, "după o suferinţă teribilă şi malpraxis". Feinman a prezis că este puţin probabil ca mandatul lui Trump să atingă termenul de 16 luni şi 5 zile, cât a  fost cel pe care l-a avut al 12-lea preşedinte SUA, Zachary Taylor, care a murit de o boală digestivă, în 1850.

 

„Președinția PENCE, este inevitabilă!”

 

Ronald L. Feinman a publicat recent o carte despre destinele nefericite ale liderilor americani. Referindu-se la vicepreşedintele american Mike Pence, care va prelua conducerea dacă Trump pleacă de la Casa Albă, istoricul comentează că "preşedinţia Pence" ca inevitabilă. 

De altfel, într-un recent articol, expertul în istoria contemporană americană a spus că cel mai probabil Donald Trump va fi pus sub acuzare sau forţat să demisioneze în următoarele săptămâni.

Predicţia renumitului istoric vine la scurt timp după ce Casa Albă a recunoscut că în urmă cu câteva săptămâni Michael Flynn nu a spus adevărul despre apelul telefonic avut cu un diplomat rus.

Vestea a alimentat speculaţiile privind apropierea lui Donald Trump de Vladimir Putin şi implicarea Rusiei în campania SUA la prezidenţiale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray