2020-02-26 00:37

Marea Britanie: David Cameron nu mai vrea imigranţi ilegali

 |  17:02
Marea Britanie: David Cameron nu mai vrea imigranţi ilegali

David Cameron a promis că va lua măsuri pentru a împiedica imigranţii ilegali să pătrundă pe teritoriul Marii Britanii. Politicianul britanic este hotărât să împiedice transformarea ţării sale într-un stat vulnerabil în faţa imigraţiei ilegali.

Prim-ministrul conservator al Marii Britanii, David Cameron, a avertizat că autorităţile de la Londra vor începe deportarea imigranţilor ilegali care au pătruns fraudulos pe teritoriul ţării. Liderul britanic a explicat că Marea Britanie refuză să devină „un refugiu” pentru cetăţenii străini care nu respectă legislaţia britanică, informează Agerpres. „Trebuie să ne protejăm frontierele lucrând mână în mână cu vecinii noștri, francezii, și exact asta facem”, a mai spus David Cameron. El a adăugat că în caz contrar, tot mai mulţi imigranţi ilegali vor ajunge la concluzia că pot intra fraudulos în Marea Britanie.

Declaraţiile liderului de la Londra au avut loc în contextul în care mii de imigranţi ilegali din portul francez Calais au încercat în ultimele zile să intre în tunelul franco-britanic construit pe sub Canalul Mânecii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-30Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine