2019-11-13 02:35

Marea Britanie intensifică puternic pregătirile pentru un Brexit fără acord

 |  13:00
Marea Britanie intensifică puternic pregătirile pentru un Brexit fără acord

Marea Britanie îşi intensifică puternic pregătirile pentru un Brexit fără acord şi va fi gata să iasă din Uniunea Europeană cu sau fără acord, pe 31 octombrie, a declarat luni ministrul de Externe Dominic Raab, transmite Reuters.

Raab, un susţinător deschis al Brexitului, a spus că plasa de siguranţă (backstop) irlandeză trebuie să fie eliminată din acordul de ieşire din UE.

”Dorim un acord bun cu partenerii şi prietenii din UE, dar acesta trebuie să implice excluderea plasei de siguranţă nedemocratice. Premierul a cerut, iar cabinetul a acceptat să intensificăm puternic pregătirile”, a afirmat Raab la BBC.

Parlamentarul conservator Oliver Letwin, care se opunere retragerii din UE fără un acord de tranziţie, a declarat la postul de radio BBC că parlamentarii vor încerca să oprească un Brexit fără acord, dar că nu este clar dacă Parlamentul va putea preveni un astfel de scenariu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Another Brexit in the Wall A venit și B-Day, ziua referendumului pro sau contra ieșirii Marii Britanii din UE, celebrul Brexit. La cum arată sondajele și cotele de la casele de pariuri londoneze, tabăra ce se opune exit-ului este mai numeroasă, deci insularii vor rămâne în Uniune. Deocamdată
22 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray