2020-01-25 14:10

Marea Britanie trimite avioane Typhoon în România

 |  22:55
Marea Britanie trimite avioane Typhoon în România

Marea Britanie va desfăşura în România avioane Eurofighter Typhoon, a anunţat miercuri ministrul britanic al apărării Michael Fallon, citat de agenţia EFE. Oficialul britanic a făcut această declaraţie la sosirea la reuniunea miniştrilor apărării din statele NATO, care se desfăşoară miercuri şi joi la Bruxelles.

Fallon şi-a exprimat totodată îngrijorarea cu privire la actuala deplasare a unei flotile militare ruse către Siria, flotilă din care face parte şi portavionul 'Amiral Kuzneţov' şi care ar putea participa la atacurile asupra oraşului sirian Alep. Prin urmare, ministrul britanic al apărării a cerut guvernului de la Madrid să nu accepte realimentarea acestor nave ale Rusiei în porturile spaniole.

'NATO trebuie să rămână unită', a punctat Michael Fallon. El a adăugat că din acest motiv ţara sa va trimite avioane multirol Eurofighter Typhoon în zona Mării Negre, precizând că acestea vor fi desfăşurate în România.

Potrivit website-ului guvernului britanic, avioanele vor fi amplasate la baza de la Mihail Kogălniceanu, unde vor ajunge anul viitor, iar misiunea lor va dura cel mult patru luni, scrie agerpres.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Oct 2016

SI EU M-AM TOT INTREBAT CARE MAMA DRACULUI E MIZA>>>>SE PARE CA CEVA NU SE POTRIVESTE IN PLANURILE LOR......DECI URMEAZA SA SE CIOCNEASCA ORI PRIN SIRIA....ORI CINE STIE PE UNDE...........SINCER.....NOI DIN ROMANIA NU PREA AVEM CUM SA INFLUENTAM PLANURILE LOR....DACA VOR SA SE BATA N-AU DECAT....DAR TOT NU PRICEP CINE CU CINE...PTR CA RUSII NU AU NICIUN FEL DE PLANURI SA NE ATACE...DAR PROBABIL E VORBA DE ALTCEVA MAI COMPLEX...ORICUM MULT NU MAI E SI SE LAMURESTE TREABA...PERSONAL CRED CA E VORBA DE O REIMPARTIRE A ZONELOR DE INFLUENTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine