2019-12-14 16:02

Mark ZUCKERBERG, fondatorul FACEBOOK, ar putea intra în POLITICĂ. Ce ambiție personală are pentru 2017

 |  19:00
 Mark ZUCKERBERG, fondatorul FACEBOOK, ar putea intra în POLITICĂ. Ce ambiție personală are pentru 2017

Potrivit cotidianului britanic „The Guardian”, Mark Zuckerberg, miliardarul șef al Facebook, dă din ce în ce mai multe semne că se gândește la o carieră politică.

Așa cum face la fiecare început de an, fondatorul rețelei de socializare a anunțat recent care este provocarea sa personală pentru 2017, surpriza fiind însă că, de acestă dată, este vorba despre un obiectiv mai potrivit pentru un om politic, decât pentru un om de afaceri. Dacă în anii anteriori, șeful Facebook și-a propus, și chiar a reușit, să învețe chineza, să alerge cel puțin o milă pe zi, să citească o carte la fiecare două săptămâni sau să programeze un asistent virtual care să-i controleze casa, de această dată el a anunțat că are de gând să viziteze toate statele care alcătuiesc SUA, și să discute cu oamenii, să afle ce probleme și ce își doresc pentru viitor.

Zuckerberg a vizitat deja 20 de state, ceea ce înseamnă că va trebui să călătorească în alte 30 până la sfârșitul anului. “Dupa un an tumultuos, speranța mea pentru această provocare este să ies și să vorbesc cu mai mulți oameni despre cum trăiesc, muncesc și se gândesc la viitor”, a scris el într-o postare pe Facebook.  

„Timp de decenii, tehnologia și globalizarea ne-au ajutat să fim mai productivi și mai conectați. Acest fapt a adus multe beneficii, dar pentru mulți oameni a creat și dificultăți, ceea ce a provocat o mai mare divizare în societate decât am simțit oricând în timpul vieții mele. Trebuie să găsim o modalitate de a schimba jocul, astfel încât acesta să fie benefic pentru toți”, a mai scris Zuckerberg.

Noua sa „provocare” personală nu este însă singura informație care indică intenția lui Zuckerberg de a juca un rol politic în viitor. La începutul lunii decembrie, un document dezvăluit în contextul unui proces, dezvăluia faptul că Zuckerberg și doi membri ai Consiliului de Administrație al Facebook au discutat despre cum ar putea directorul executiv al companiei să aibă o carieră politică menținând în același timp și controlul companiei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray