2020-05-29 04:12

Mărturiile unui român după tragedia de la Nisa

 |  08:18
Mărturiile unui român după tragedia de la Nisa

Un român aflat la Nisa în momentul atentatului de la Nisa povesteşte că era pe faleză, la manifestările de Ziua Franţei, că oamenii se plimbau, unii dintre ei cu copii, iar la un moment dat un camion a intrat în zona pietonală, mergând în zig-zag. "Am văzut cum camionul călca oamenii care ţipau. Oamenii fugeau în toate direcţiile", a spus el, citat de News.ro.

"Am văzut un camion cum a intrat pe zona pietonală, în prima fază am crezut că e un accident, apoi a ieşit, iar a intrat. Camionul a mers în zig-zag, a intrat, a ieşit. Eram la 10 metri şi ne uitam cum a intrat pe pietonală. Oamenii nu şi-au dat seama iniţial ce s-a întâmplat, nu te aşteptai să intre din nou pe pietonală. Era acolo şi o zonă de biciclete. Apoi am auzit oameni ţipând, nu ne-am dat seama dacă au fost şi focuri de armă sau nu. Am văzut cum camionul călca oamenii care ţipau. Oamenii fugeau în toate direcţiile. Acel camion era gol, era un camion de marfă, avea viteză foarte mare. Am spus că trebuie neapărat să plecăm, am reuşit să ne îndepărtăm, ne-a fost foarte frică. Ne era frică şi de maşinile care aşteptau la semafor să ne dea prioritate. Suntem cazaţi la un hotel din apropiere. Nu este deloc confortabil”, a povestit Florin Pepepe la Digi24.

Cel puţin 80 de persoane au murit, iar alte 120 au fost rănite, în noaptea de joi spre vineri, la Nisa, după ce un camion a intrat în plin în mulţimea strânsă pe Promenade des Anglais pentru focul de artificii de Ziua Naţională a Franţei. Camionul a lovit oamenii cu viteză maximă, ceea ce a generat momente de panică. Apoi, şoferul a coborât şi a început să tragă în oameni, înainte de a fi ucis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine