2020-03-29 04:13

IMAGINILE ZILEI: Mașina lui Batman, ridicată de polițiști de pe străzile Moscovei

 |  20:07
IMAGINILE ZILEI: Mașina lui Batman, ridicată de polițiști de pe străzile Moscovei

Poliţia din Moscova se laudă că a ridicat un „batmobil” găsit pe una din străzile capitalei ruse, scrie Mediafax. Replica maşinii care pare o combinaţie între vehicul sport şi tanc nu încălcase nicio regulă de circulaţie, dar nu avea plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii moscoviţi au găsit maşina de culoare neagră parcată pe una dintre străzile din centrul capitalei. Russia Today arată că era vorba despre o replică a maşinii folosite în producţii precum „Batman v Superman” şi „Suicide Squad”.

Chiar dacă şoferul nu încălcase nicio regulă în trafic, poliţiştii ruşi au remarcat faptul că vehiculul nu avea plăcuţe de înmatriculare, aşa că au chemat o echipă care să ridice maşina şi să o transporte într-un parc auto al autorităţilor.

A fost nevoie de un camion cu o lăţime de 4 metri pentru a putea ridica batmobilul. Maşina a fost împachetată în folie de plastic pentru a evita eventuale zgârieturi.

Proprietarul trebuie să plătească o amendă de 50.700 de ruble (aproximativ 780 de dolari) pentru a-şi recupera maşina. Fiecare zi de întârziere, acesta va trebui să plătească alte 2.300 de ruble (35 de dolari).

Replica a fost cumpărată în 2019 de un rus, la o licitaţie online, pentru 55 de milioane de ruble (850.000 de dolari).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine