2019-11-13 15:19

Medicul Casei Albe: „Donald TRUMP este foarte sănătos și mă aștept să rămână așa...”

 |  10:41
Medicul Casei Albe: „Donald TRUMP este foarte sănătos și mă aștept să rămână așa...”

Buletinul de sănătate al preşedintelui Donald Trump, 72 de ani, este excelent, potrivit medicului Casei Albe, relatează AFP, preluată de Agerpres.

Liderul administraţiei americane nu bea alcool şi nu fumează. Însă este un mare consumator de Coca Light şi un amator revendicat de fast food. „Sunt încântat să anunţ că preşedintele Statelor Unite este foarte sănătos şi mă aştept să rămână aşa pe toată durata preşedinţiei sale şi după aceea", a afirmat medicul Sean Conley, la finalul unei vizite medicale de aproape patru ore. Într-un scurt comunicat, în care nu a oferit nicio informaţie despre masa corporală, ritmul cardiac sau presiunea arterială, doctorul Conley a adăugat că raportul său şi recomandările sunt în curs de finalizare. El a precizat că, în cursul vizitei la spitalul militar Walter Reed, de la periferia Washingtonului, preşedintele primei puteri mondiale nu a fost supus niciunei proceduri care să necesite anestezie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-09Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray