2019-11-15 03:00

Mii de FULARE ROȘII defilează la Paris după VESTELE GALBENE

 |  17:45
Mii de FULARE ROȘII defilează la Paris după VESTELE GALBENE

Câteva mii de ”fulare roşii”, potrivit estimărilor unui jurnalist al agenţiei, au pornit într-un marş, duminică, pe ploaie, din Place de la Nation, la Paris, pentru a ”apăra democraţia şi instituţiile” în faţa violenţelor care au pătat criza ”vestelor galbene”, relatează AFP.

Organizatorii sperau la cel puţin 10.000 de participanţi la acest ”Marş republican al libertăţilor”, la care 10.000 de persoane au anunţat, pe Facebook, că vor să participe.

Manifestanţi scandau , în fruntea coloanei, ”Da democraţiei, nu revoluţiei!”, iar manifestanţi arborau câteva steaguri franceze şi o mână de steaguri europene. Unii purtau tricouri pe care se putea citi mesajul ”Îmi place republica mea” şi ”Stop violenţelor”, citeaza News.ro.

Ei au răspuns unui ”apel adresat majorităţii tăcute care rămâne îngropată acasă de săptămâni”, potrivit iniţiatorului marşului, inginerul Laurent Soulié de la Toulouse.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-27Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Ian 2019

imi place de astia,au imaginatie..ha ha ha imbina moda cu revolutia...esarfe PIERRE CARDIN si VERSACE...vreau si eu sa vand niste fulare de firma la poporul francez
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray