2019-10-15 19:21

Miliardarul SOROS are de ce să fie nervos pe Donald TRUMP. Vezi ce sumă incredibilă a pierdut după alegeri

 |  21:28
Miliardarul SOROS are de ce să fie nervos pe Donald TRUMP. Vezi ce sumă incredibilă a pierdut după alegeri

Omul de afaceri George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari după ce bursa de valori a crescut brusc în urma victoriei neaşteptate a lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale desfăşurate în Statele Unite pe 8 noiembrie 2016, a anunţat Wall Street Journal (WSJ), potrivit Mediafax.

Sursele au declarat, pentru cotidianul american, că miliardarul George Soros a fost precaut în legătură cu evoluţiile pieţelor financiare în contextul alegerilor din Statele Unite şi a înregistrat pierderi după victoria surprinzătoare a lui Donald Trump.

Însă Stanley Druckenmiller, fost colaborator al lui George Soros, a anticipat evoluţiile asociate cursei prezidenţiale americane şi a obţinut un profit semnificativ, scrie WSJ, citând surse apropiate subiectului.

Bursa de valori şi trezoreriile au beneficiat de pe urma victoriei lui Donald Trump, în contextul aşteptării unor reglementări mai flexibile în anumite sectoare, a unor taxe mai mici şi a unor stimuli fiscali.

Fondul de investiţii al lui Soros, Soros Fund Management, administrează aproape 30 de miliarde de dolari pentru Soros şi familia acestuia.

George Soros a sprijinit-o pe Hillary Clinton în campania electorală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray