2020-01-26 00:37

Ministrul de Externe, optimist în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen

 |  15:02
Ministrul de Externe, optimist în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen

Ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, a declarat, luni, că următorul raport MCV va aduce argumente în plus pe tema importanţei aderării României la spaţiul Schengen.

"Există la nivelul instituţiilor din România, cu responsabilităţi şi cu atribuţii în materie, nu doar preocuparea, ci şi un plan de acţiuni complete pe care le urmărim. Eu sunt o fire optimistă şi cred că în cursul acestui an vor apărea argumente importante care să justifice demersul nostru şi realizarea obiectivului nostru", a afirmat ministrul de Externe, la o conferinţă de presă cu ocazia lansării preşedinţiei olandeze a Consiliului Uniunii Europene (ianuarie - iunie 2016), transmite Mediafax.

Lazăr Comănescu a mai spus că următorul raport MCV va aduce argumente pe tema importanţei intrării României în spaţiul Schengen.

"Următorul raport MCV va aduce argumente în plus, mai ales nouă, că admiterea României în spaţiul Schengen va fi o valoare pentru toată Uniunea. Există din ce în ce mai multă notorietate despre importanţa şi nevoia concentrării atenţiei noastre asupra întăririi frontierelor externe ale UE. Acesta este un lucru care mă face pe mine personal să cred că oamenii realizează că intrarea României în Schengen va fi o valoare pentru Uniune", a precizat ministrul Lazăr Comănescu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-11Parerea ta...

CETATEAN
11 Ian 2016

Traiasca Partidul Comunist Roman cu Ceausescu in frunte . Tezaurul Romaniei , tradarile din Petrol si Marea Neagra , Economia , Spionajul industrial , Mostenirea Gorju , tradarile colegilor cu Fundatia Soros . Protectia Granitelor se face sigur de Armata Romani , nu de Mercenari si rachete vopsite ineficiente .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine