2020-07-10 04:02

MIRACOL în Kazahstan: Un bebeluș a SUPRAVIEȚUIT tragediei aviatice din Alma-Ata

 |  15:29
MIRACOL în Kazahstan: Un bebeluș a SUPRAVIEȚUIT tragediei aviatice din Alma-Ata

Un bebeluş a supraviețuit miraculos catastrofei aviatice de vineri dimineaţă de la Alma-Ata. Imaginea cu micuţul în braţele unui salvator a fost publicată pe o reţea de socializare.

La bordul aeronavei prăbuşite se aflau 93 de pasageri şi cinci membri ai echipajului. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, în urma catastrofei au murit 15 persoane, iar 66 de au fost rănite. 12 pasageri sunt în stare critică. Internaţi în spital se află acum 19 copii. 

Avionul companiei aeriene Bek Air, care efectua cursa Alma-Ata - Nur-Sultan a dispărut de pe radare imediat după decolare. Nava a pierdut din altitudine în timpul decolării şi a spart un gard de beton, izbindu-se de un bloc cu două etaje. Presa locală a anunţat că printre pasagerii decedaţi se numără şeful Consiliului Generalilor din Kazahstan, Rustem Kaidarov.

Anchetatorii iau în calcul mai multe variante printre cauzele tragediei: „defecţiuni tehnice ale aeronavei, condiţii meteorologice nefavorabile, precum şi posibile erori în pilotare”. 

Ministrul de Interne, Erlán Turgumbáev, a promis că se va efectua o anchetă „calitativă şi obiectivă” cu privire la accidentul aviatic. Potrivit ministrului, se efectuează controlul tuturor serviciilor aeriene implicate în organizarea zborurilor, sunt interogaţi oficiali şi pasageri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz