2020-08-12 12:47

Mister. Vindecată în totalitate: O FEMEIE de 103 ani din Iran a “bătut” virusul

 |  18:22
Mister. Vindecată în totalitate: O FEMEIE de 103 ani din Iran a “bătut” virusul

A fost spitalizată în oraşul Semnan, la circa 180 de kilometri est de Teheran. Numele ei nu a fost făcut public...

O femeie de 103 din Iran s-a vindecat după ce a contractat noul tip de coronavirus, a anunţat agenţia oficială iraniană Irna. Aceasta în condiţiile în care boala este considerată a fi mult mai periculoasă pentru persoanele în vârstă, după cum notează France Presse. Femeia de 103 ani a devenit cea mai în vârstă persoană care s-a recuperat până acum, după ce un bărbat din Wuhan, în vârstă de 101 ani a bătut și el virusul. Bărbatul suferea de Alzheimer, hipertensiune arterială și insuficiență cardiacă și și-a revenit după ce a fost tratat de medici militari.

Iranul nu stă bine

Femeia a fost "autorizată să iasă din spital după ce s-a vindecat în totalitate", adaugă agenţia iraniană, citându-l pe directorul centrului spitalicesc universitar din oraş. Potrivit agenţiei, acesta este al doilea pacient foarte în vârstă care a contractat COVID-19 şi care s-a vindecat în Iran. Iranul este una dintre ţările cele mai afectate de epidemia mondială de COVID-19. Potrivit celui mai recent bilanţ oficial, pandemia, care a lovit toate cele 31 de provincii ale Iranului, a făcut până acum mai mult de 1.000 de morţi dintr-un total de 16.000 de contaminări confirmate.

Și în SE țării

Irna mai citează cazul unui bărbat din Kerman, în sud-estul ţării, care a supravieţuit acestei pneumonii virale la vârsta de 91 de ani. Acesta s-ar fi vindecat luni, după ce fusese bolnav timp de trei zile şi în pofida faptului că suferea deja de probleme de hipertensiune şi astm. Agenţia de presă iraniană nu precizează tratamentul administrat celor doi pacienţi…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz