2019-12-14 07:56

Naufragiat român, salvat ca în filme în Marea Adriatică

 |  18:44
Naufragiat român, salvat ca în filme în Marea Adriatică

Florentin Dincă

Un român plecat vineri după-amiază cu o barcă motorizată spre Insulele Tremiti (Foggia, sudul Italiei), a rămas plutind în derivă, și a fost salvat după mai multe ore de paza de coastă italiană.

Un amic al românului a fost cel care vineri a semnalat dispariţia, la ora 23.30, ora României. După mai multe ore, când s-a făcut ziuă afară, paza de coastă italiană a început operaţiunile de căutare, sâmbătă, la ora 05.00, ora României, cu câteva ambarcațiuni şi un avion de supraveghere de tip ATR 42.

Din fericire, românul a fost găsit cu un tonus ok și o stare medicală bună, la bordul ambarcaţiunii, în jurul orei 08.00, la doi kilometri de Insulele Tremiti, destinația unde trebuia să ajungă. Bărbatul a fost transportat pe Insula San Nicola (Tremiti), unde a primit îngrijiri medicale, informează site-ul de ştiri TermoliOnline.it, citat de Mediafax.

Încă nu se cunoaște motivul pentru care românul și ambarcaţiunea sa au ajuns să plutească în derivă câtea ore, însă aceasta ar fi putut fi cauzată de unele probleme la motor, de terminarea carburantului sau de orientarea defectuoasă a românului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray