2020-02-23 10:31

Neinvitaţi, dar totuşi prezenţi. Un REPREZENTANT al României va participa la DESCHIDEREA oficială a Ambasadei SUA la Ierusalim

 |  18:43
Neinvitaţi, dar totuşi prezenţi. Un REPREZENTANT al României va participa la DESCHIDEREA oficială a Ambasadei SUA la Ierusalim

Un reprezentant al Ambasadei României în Israel va participa la recepţia organizată, duminică, de Ministerul Afacerilor Externe israelian, a informat MAE român, care a precizat că o invitaţie de participare la deschiderea oficială a Ambasadei SUA la Ierusalim nu a fost primită.

"La recepţia organizată astăzi, 13 mai 2018, de către Ministerul Afacerilor Externe israelian, va participa un reprezentant al Ambasadei României în Israel. În ceea ce priveşte deschiderea oficială a Ambasadei SUA la Ierusalim, nu a fost primită o invitaţie de participare", a anunţat MAE într-un comunicat.

Cu Ivanka Trump în frunte

O delegaţie americană, din care fac parte şi Ivanka Trump şi soţul său Jared Kushner, a sosit în Israel, duminică, pentru a participa la deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim. Au făcut deplasarea în Israel şi secretarul Trezoreriei, Steve Mnuchin, şi adjunctul secretarului de Stat, John Sullivan, precum şi alţi oficiali.

Aproximativ 30 dintre cei 86 de ambasadori UE au acceptat invitaţia la recepţia de duminică, între care Ungaria, Cehia, Austria şi România, scrie haaretz.com. Restul delegaţilor europeni, cel mai probabil, nu vor participa şi nici cei ai Rusiei, Egiptului şi Mexicului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-14Parerea ta...

ARDELEANUL
14 Mai 2018

Daca crede cineva ca la ambasada USA se intra ca intr-o gara pustie, se inseala. Daca oficialul roman a fost prezent, inseamna ca a fost invitat.
ANONIM
14 Mai 2018

Ce arhitectura de sicriu . Acolo de 3000 ani este aceasi situatie .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine