2019-10-14 09:21

NINSORI puternice în Austria și Germania: autostrăzi și curse aeriene, BLOCATE

 |  22:19
NINSORI puternice în Austria și Germania: autostrăzi și curse aeriene, BLOCATE

Zăpada şi viscolul dau peste cap traficul în anumite regiuni din vestul Europei. Pentru Bulgaria şi Grecia, Ministerul român de Externe a emis avertizări de călătorie. Şoferii au trebuit să stea la cozi pe autostrăzile din Austria. Peste 170 de curse aeriene au fost anulate pe unul dintre cele mai mari aeroporturi de pe continent.

Frankfurtul este un important nod aerian european. Aeroportul german este un oraş în sine, cu o infrastructură incredibilă, dar uneori nici ea nu face faţă capriciilor vremii.

Pe celebrele autostrăzi germane din preajma Frankfurtului au fost blocaje mari din cauza zăpezii.

În Austria, cozile s-au întins şi pe câte zece km. Autostrada A1, de lângă Amstetten, a trebuit să fie închisă pentru deszăpezire de mai multe ori. În apropiere de Linz, se circula la un moment dat doar în urma autospecialelor, şi tot au fost câteva accidente.

În Elveţia, utilajele au ieşit pe străzi după primii fulgi de zăpadă, dar şi acolo vremea a fost mai puternică. Oraşele Berna, Fribourg şi Basel s-au trezit deodată în plină iarnă, după o toamnă friguroasă.

Austria, Germania și Elveţia îi obligă pe şoferi să aibă anvelope potrivite pentru zăpadă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

DRACULA PARK
18 Dec 2017

asta e ninsoare?......aveti umor....credeam ca o sa vedem ceva de genul 20de metri de zapada si temperaturi de -50 ca la POlul nord din aventurile lui Amundsen...asta e fulguiala ieftina gen zapada in HAWAII
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray