2020-08-08 05:35

Noaptea MINȚII: Au apărut zborurile spre ”Țara de nicăieri”!

 |  18:05
Noaptea MINȚII: Au apărut zborurile spre ”Țara de nicăieri”!

Cu avioanele oprite la sol și turismul blocat din cauza pandemiei de coronavirus, un aeroport din Taiwan a venit cu o soluție să-i zicem inedită. Pentru a-i ajuta pe oameni să se simtă în vacanță…

Faci check-in, dar nu pleci nicăieri! Un aeroport oferă zboruri false pentru turiștii care nu pot trăi fără călătorii. Pe larg, soluția aeroportului din Taiwan este aceasta: oferă turiștilor posibilitatea să urmeze toţi paşii premergători plecatului în vacanţa, fără să plece undeva cu adevărat.

Experiența inedită este oferită de aeroportul Songshan - cel mai mic dintre cele două aeroporturi internaționale din Taipei, situat în centrul orașului, lângă râul Keelung. Aproximativ 7.000 de persoane şi-au exprimat interesul pentru această ofertă. Aproximativ 60 dintre ele, selectate aleatoriu de companie, au plecat deja spre ”Țara de nicăieri”.

Șansă pentru a experimenta

”Excursioniștii” pot face check-in-ul, pot trece prin procesul de verificare al aeroportului şi pot chiar urca la bordul avionului. Însă lucrurile se vor opri însă aici. După o discuție cu angajații companiei, oamenii trebuie apoi să coboare din aeronavă și să se întoarcă tot acasă, potrivit Reuters. Taiwanul și-a închis granițele în martie, din cauza coronavirusului, iar cetățenilor străini li se interzice să intre pe insulă.

„Nu puteți pleca din Taiwan, așa că prefaceți-vă că plecați în străinătate pe aeroportul Songshan”, este mesajul unui banner postat pe site-ul aeroportului.

Wang Chih-ching, director adjunct al aeroportului, a precizat că tururile durează jumătate de zi și permit vizitatorilor să experimenteze cum ar fi să treacă prin procedurile de îmbarcare și apoi să urce în avion. „Persoanele care nu au avut ocazia să plece în curse internaționale de pe Songshan pot să folosească această șansă pentru a experimenta și a afla mai multe despre procesul de îmbarcare și serviciile oferite”, a spus Wang.

Dacă inițiativa taiwaneză nu ar fi nu ar fi oarecum excentrică, totul ar fi complet trist…


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz