2019-10-23 21:09

Noi DETALII despre starea românului RĂNIT în accidentul de tren de lângă MILANO

 |  19:10
Noi DETALII despre starea românului RĂNIT în accidentul de tren de lângă MILANO

Trei persoane au murit joi, în urma deraierii unui tren, în apropiere de Milano, a declarat un reprezentant al pompierilor într-un organism local de criză pentru Reuters. Potrivit informațiilor Digi24, printre răniți se află și un român. Din fericire, acesta a suferit răni ușoare.

Un român a fost rănit ușor în urma accidentului. Acesta a primit îngrijiri medicale și a și fost externat, potrivit informațiilor Digi24. 

"Potrivit informaţiilor obţinute de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, printre răniţi s-a aflat un cetăţean român care a fost transportat la spital cu răni uşoare, ulterior fiind externat", se arată în comunicatul MAE.Consulatul General al României la Milano este în contact permanent cu autorităţile locale, fiind pregătit să acorde asistenţă consulară, în funcţie de solicitări, precizează sursa citată.

Compania feroviară Ferrovie dello Stato a anunţat într-un comunicat că un tren regional, operat de Trenord, a deraiat la gara Pioltello Limito, situată la aproximativ 40 de kilometri de Milano.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-26

In legatura cu acest articol...

UPDATE. Accident feroviar TRAGIC în Italia. Bilanţul e sângeros: Trei persoane au murit şi peste o sută sunt rănite. Anunţul MAE
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray