2020-04-08 12:58

Nordul Italiei intră în CARANTINĂ din cauza coronavirusului. Bilanţ negru în ultimele 24 de ore: 36 de DECESE şi peste 1.200 de noi infectaţi

 |  09:31
Nordul Italiei intră în CARANTINĂ din cauza coronavirusului. Bilanţ negru în ultimele 24 de ore: 36 de DECESE şi peste 1.200 de noi infectaţi

Premierul Giuseppe Conte a anunţat duminică dimineaţă că Italia va închide zone mari din nordul ţării pentru a stopa pe cât posibil propagarea epidemiei de coronavirus. În ultimele 24 de ore în Italia s-au înregistrat 36 de decese şi peste 1.200 de noi cazuri de infectare. Bilanţul total a ajuns la 233 de decese şi 5.061 de infectări în întreaga ţară.

Regiunile vizate sunt Lombardia şi provinciile Modena, Parma, Piacenza, Reggio Emilia, Rimini, Pesaro e Urbino, Alessandria, Asti, Novara, Verbano Cusio Ossola, Vercelli, Padova, Treviso şi Venezia.

În toate zonele vizate de decret, şcolile rămân închise cel puţin până pe 3 aprilie, iar lucrătorilor din sectorul medical nu li se vor acorda concedii.

Decretul stabileşte, de asemenea, închiderea tuturor săli de sport, piscinelor şi centrelor termale din zonele menţionate, precum şi a muzeelor, centrelor culturale şi staţiunilor de schi, în timp ce centrele comerciale trebuie închise în weekend.

Toate evenimentele vor fi suspendate, în locuri publice sau private, inclusiv cele cu caracter cultural, recreativ, sportiv şi religios şi, în consecinţă, ceremoniile de cununie civilă şi religioasă şi înmormântările sunt anulate.

Restaurantele şi barurile sunt menţinute deschise, cu obligaţia de a asigura o distanţă sigură de un metru între oameni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-08Parerea ta...

ROMANES
08 Mar 2020

Natie cu cea mai curcita tara din lume . Faradelegile lor le stie toata lumea din biblie . Sa vezi cind incepe in comuna Voluntari , expansiunea si explozia de la noi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine