2019-10-14 01:42

Noua RACHETĂ hipersonică anunţată de Putin, TESTATĂ cu SUCCES de forţele aerospaţiale ale Rusiei

 |  15:50
Noua RACHETĂ hipersonică anunţată de Putin, TESTATĂ cu SUCCES de forţele aerospaţiale ale Rusiei

Forţele aerospaţiale ale Rusiei au anunţat, duminică, testarea cu succes a noii rachete balistice hipersonice, despre care preşedintele rus Vladimir Putin a precizat că este imună în faţa sistemelor de apărare antirachetă din lume, relatează site-ul agenţiei Sputnik.

"Un avion de luptă MiG-31 aparţinând Forţelor Aerospaţiale Ruse a efectuat un antrenament privind lansarea unei rachete balistice hipersonice, care face parte din sistemul aerian de înaltă precizie Kinzhal (n.a. - "Pumnalul"), într-o zonă prestabilită. Lansarea a avut succes, iar racheta hipersonică a lovit ţinta desemnată de la sol. Caracteristicile de performanţă şi indicatorii de timp ai sistemului aerian de înaltă precizie Kinzhal au fost confirmate în timpul lansării rachetei hipersonice", se arată într-un comunicat al Ministerului Apărării de la Moscova.

Potrivit armatei ruse, operaţiunea privind testarea noului armament strategic a presupus peste 250 de zboruri de pregătire de la începutul acestui an.

"De la începutul anului, au fost efectuate peste 250 de zboruri, echipajul a fost instruit în diferite condiţii meteorologice, zi şi noapte", a mai transmis Ministerul rus al Apărării, care a reiterat faptul că sistemul este unic în întreaga lume şi nu poate fi combătut.

La 1 martie, în discursul despre Starea Naţiunii din Duma de Stat, preşedintele Vladimir Putin a anunţat că Rusia deţine arme hipersonice care asigură o invulnerabilitate la sistemele de apărare antirachetă şi o rază de acţiune mai mare decât în cazul altor rachete balistice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

si daca stai sa te uiti pe tabla de sah cele doua tabere sunt cam asa Rusia China Iran Siria versus Arabia Saudita UK ...fiecare dintre tabere isi promoveaza armele ca sa le vanda la clienti din zona de conflict dispusi sa-si traga unii la altii rachete in cap....Sauditii cu marfa UK si sirienii cu marfa ruseasca........exact ca la meciul de box....stimati telespectatori in coltul rosu boxeaza Assad.....in coltul negru boxeaza printul saudit Turki al-bla blaaa...........si o sa vedem pana la urma care rachete sunt mai lungi si mai rapide dupa ce se bat astia ca chiorii si dupa ce se stabileste castigatorul si invinsul urmeaza o noua runda de vanzari si la unii si la altii...ca trebuie sa ai rachete-antiracheta....si rachete anti-de toate........si uite-asa nu se mai termina niciodata subiectul...si peste 100de ani tot asta o sa fie
Doresc sa comentezCITESTE SI...

Până şi Putin ne compătimeşte Au trecut aproape 30 de ani de la „aplicaţia” din decembrie 1989, iar cei care s-au perindat la conducerea ţării, indiferent de culoare politică, au fost nişte piloţi orbi, aşa cum spunea în 1937 Mircea Eliade despre conducătorii de la aceea vreme
10 Oct 2019 |

MAI VECHI...

NATO, revenirea la origini Conflictele militare care au apărut în ultima vreme precum ciupercile după ploaie par să fi luat NATO prin surprindere, reacţiile organizaţiei fiind de multe ori întârziate şi trădând o oarecare indecizie. Siria, Irak, Ucraina, şicanele dintre China şi vecinii săi din Asia sunt tot atâtea teste pentru cea mai puternică organizaţie a lumii. Iar toţi cei interesaţi privesc, analizează orice ezitare şi trag concluziile care se impun
25 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray