2019-06-17 07:50

Noua Zeelandă şi Australia au intrat în 2018 cu SPECTACOLE de ARTIFICII impresionante

 |  15:49
Noua Zeelandă şi Australia au intrat în 2018 cu SPECTACOLE de ARTIFICII impresionante

Noua Zeelandă şi Australia au intrat în noul an, la ora 13.00, respectiv 15.00 ora României. Revelionul a fost sărbătorit cu spectacole de artificii impresionante în Auckland şi în Sydney.

Noua Zeelandă a intrat în noul an la 11.00 GMT, adică ora 13.00 în România. Trecerea în 2018 a fost sărbătorită cu aprinderea unor artificii care au cântărit o jumătate de tonă, din Sky Tower, aflat în oraşul Auckland. Pregătirile pentru spectacol au început în urmă cu şase luni, pentru a garanta coordonarea a 3.000 de focuri de artificii. 

Sydney a intrat în anul 2018 cu un spectacol impresionant de artificii la Port Jackson, unde au fost aşteptaţi aproximativ un milion de oameni.

Celebrarea Anului Nou a început la ora 10.00 GMT, în ţările insulare Samoa, părţi din Kiribati şi Tonga, potrivit News.ro.

În Samoa, prima ţară care a trecut în noul an, locuitorii şi turiştii pot ajunge cu avionul în Samoa Americană, după un zbor cu durata de o oră, astfel încât să sărbătorească Revelionul de două ori. Datorită fusului orar, care a fost schimbat în Samoa în 2011, în Samoa Americană Anul Nou este sărbătorit cu 12 ore mai târziu.

De obicei, în Samoa ajung numeroşi turişti din întreaga lume, astfel încât să se numere printre primele persoane care sărbătoresc intrarea în noul an. Pe această insulă, locuitorii şi turiştii obişnuiesc să sărbătorească Revelionul cu spectacole de artificii, dansuri, dar şi numere de jonglerie tradiţionale.

Ultimele locuri de pe Pământ care vor trece în Noul An vor fi insulele americane Baker şi Howland, deşi acestea nu sunt locuite. Ultima insulă locuită care va trece în anul 2018 va fi Samoa Americană, pe 1 ianuarie, la 13.00, ora României.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-31

GALERIE MEDIA




Parerea ta...

Doresc sa comentez



MAI VECHI...

Alege oaia...din Noua Zeelandă! Nu se știe încă ce impact a avut în rândul crescătorilor de ovine campania agresivă de anul trecut a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, „Alege oaia!”, și nici care au fost dimensiunile acesteia. Dar, ultimele date furnizate de către Institutul Național de Statistică (INS) scot în evidența o situație incredibilă: România a importat, în 2017, carne de oaie de 3,5 milioane de euro, pe rafturile magazinelor de la noi regăsindu-se inclusiv carne de oaie din Noua Zeelandă, adusă de la circa 17
07 Aug 2018

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray