2020-04-07 00:30

Nu există cetățeni ROMÂNI printre VICTIMELE avionului prăbușit lângă Teheran

 |  16:02
Nu există cetățeni ROMÂNI printre VICTIMELE avionului prăbușit lângă Teheran

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, susține că, din datele previzorii pe care le deține, nu au fost identificați cetățeni români pe lista pasagerilor avionului ucrainean prăbușit lângă aeroportul din Teheran, care avea la bord 176 de persoane.

"Am urmărit cu atenție evoluțiile legate de prăbușirea avionului companiei ucrainene care a avut loc lângă Teheran. Am obținut lista de pasageri și putem confirma că din datele pe care le avem până în prezent nu există cetățeni români printre victimele acestui incident nefericit. Am exprimat condoleante pentru familiile victimelor acestui eveniment tragic", a declarat, miercuri, la Bruxelles, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Un avion Boeing 737-NG al companiei Ukraine International Airlines s-a prăbuşit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu detinația Kiev. Toţi pasagerii şi membrii echipajului au murit.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-08

In legatura cu acest articol...

Un avion al Ukraine International Airlines a căzut în apropierea aeroportului Imam Khomeini din Teheran şi a fost cuprins de flăcări. Toți pasagerii au murit
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine