2020-01-23 00:47

Numărul muncitorilor români şi bulgari din Marea Britanie, la un nou nivel record

 |  13:37
Numărul muncitorilor români şi bulgari din Marea Britanie, la un nou nivel record

Numărul muncitorilor români și bulgari din Marea Britanie a atins un nou nivel record. Acest fapt a fost posibil, datorită restricţiilor pe piaţa muncii, care au fost ridicate la începutul acestui an pentru cetăţenii din România şi Bulgaria, relatează miercuri The Telegraph, citat de Agerpres.

Potrivit datelor publicate de Biroul național de statistică din Marea Britanie, erau 153.000 de români și bulgari care lucrau în această țară în al doilea trimestru al acestui an, cu 13.000 mai mulți (sau 9%) față de perioada similară a anului trecut.

Comparativ cu aceeași perioadă din 2012, în al doilea trimestru din 2014 erau cu 47% mai mulți români și bulgari care lucrau în Marea Britanie.

De asemenea, MigrationWatch a estimat că 50.000 de români și bulgari vor sosi anual pe teritoriul britanic în următorii cinci ani.

The Telegraph susţine că nu este clar dacă datele statistice publicate miercuri de Biroul național de statistică britanic au fost influențate de evoluțiile normale implicate de sezonul agricol. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray