2019-12-06 15:16

Nume de domnitori români pe armele atacatorilor de la moscheile din Noua Zeelandă

 |  12:01
Nume de domnitori români pe armele atacatorilor de la moscheile din Noua Zeelandă

Anchetatorii au găsit nume scrise cu vopsea albă pe armele cu care s-a tras la moscheile din Noua Zeelandă. Printre ele, Ştefan cel Mare şi Şerban Cantacuzino. Şi celelalte nume aparţin unor lideri militari - generali, amirali, ofiţeri de carieră.

Ştefan cel Mare, Şerban Catacuzino, Edward Codrington (amiral englez), Dmitry Seanyavin (amiral rus), Marco Antonio Bragadin (ofiţer de carieră) sunt doar câteva dintre numele scrise cu vopsea albă pe armele şi încărcătoarele folosite în atacul la moscheile din Noua Zeelandă.

Unul dintre atacatori, australian, a fost identificat ca fiind extremist de dreapta.

El s-a filmat şi a transmis live în timp ce se deplasa către moscheea Al Noor, din centrul oraşului, conform presei locale.

Mai multe persoane au fost împuşcate în cursul unor incidente armate care au avut loc la două moschei din oraşul Christchurch. Premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a confirmat că 40 de persoane au murit, iar alte 20 au fost rănite în atacurile de la două moschei din oraşul Christchurch, scrie The Guardian.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-15Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Alege oaia...din Noua Zeelandă! Nu se știe încă ce impact a avut în rândul crescătorilor de ovine campania agresivă de anul trecut a ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, „Alege oaia!”, și nici care au fost dimensiunile acesteia. Dar, ultimele date furnizate de către Institutul Național de Statistică (INS) scot în evidența o situație incredibilă: România a importat, în 2017, carne de oaie de 3,5 milioane de euro, pe rafturile magazinelor de la noi regăsindu-se inclusiv carne de oaie din Noua Zeelandă, adusă de la circa 17
07 Aug 2018

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray