2020-04-06 21:18

O FEMEIE şi doi COPII au murit în urma unei AVALANŞE în nordul Italiei

 |  10:35
O FEMEIE şi doi COPII au murit în urma unei AVALANŞE în nordul Italiei

O femeie de 35 de ani şi două fetiţe, dintre care una în vârstă de doar şapte ani, toate de naţionalitate germană, au murit sâmbătă în urma unei avalanşe produse în valea montană Val Senales, în regiunea italiană Alto Adige din nordul Italiei, scrie Agerpres.

Cele trei victime schiau la jumătatea zilei pe pista Teufelsegg, situată la o altitudine de circa 2.400 de metri pe gheţarul din Val Senales, la frontiera italo-austriacă, în momentul în care au fost surprinse de o avalanşă.

Descoperite sub zăpadă de echipajele de intervenţie, alcătuite din 70 de salvamontişti, schioarea de 35 de ani şi fetiţa de şapte ani, aflate într-o stare de hipotermie avansată, nu au mai putut fi reanimate la faţa locului. Al doilea copil, a cărui vârstă nu a fost precizată, a fost transportat de urgenţă la un spital din oraşul Trento într-o stare gravă, dar a murit sâmbătă după-amiază. Alte două persoane care făceau parte din acelaşi grup de schiori au fost rănite în timpul avalanşei, însă vieţile lor nu sunt în pericol, a precizat presa italiană.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine