2020-06-02 03:57

O imagine a Podului de Aur din Vietnam: Cea mai bună fotografie de arhitectură din lume - 2020

 |  09:02
O imagine a  Podului de Aur din Vietnam:  Cea mai bună fotografie de arhitectură din lume - 2020

O imagine a Podului de Aur, faimoasa atracție turistică din orașul Da Nang din Vietnam, a câștigat premiul cel mare la concursul „Cea mai bună fotografie de arhitectură din lume - 2020”. Fotografia s-a remarcat din peste 10.000 de imagini trimise și înscrise la concurs, susținută de Agora - rețeaua de socializare globală pentru fotografie.

Realizată de fotograful Tran Tuan Viet din provincia Ha Tinh, fotografia oferă o vedere aeriană a podului lung de 150 de metri, situat în stațiunea muntoasă Ba Na Hills.

Câștigând cele mai multe voturi de la utilizatorii celei mai mari aplicații foto - Agora, Viet a fost încununat cu titlul # Architecture2020 Hero și a primit premiul cel mare în valoare de 1.000 USD.

Descriind fotografia sa, Tran Tuan Viet a spus că Podul de Aur de pe Ba Na Hill din centrul orașului Da Nang ”a fost construit la aproximativ 1.400 de metri deasupra nivelului mării. Este împărțit în opt palete (cea mai lungă 20m), cu o lungime totală de 148,6 m. Lucrarea impresionantă de arhitectură are caracteristica unică de a fi deținută de două mâini gigantice din beton, reprezentând mâinile lui Dumnezeu” , a explicat el .

Concursul a fost lansat în martie 2020, în aplicația Agora, atât pentru fotografi amatori, cât și pentru profesioniști.

Podul de Aur, Danang Gold, situat în vârful muntelui Ba Na Hill,  a provocat impresionante  elogii în presa internațională. Având un design extrem de îndrăzneț, două mâini mari ce se ridică din munte pentru a apuca mătasea galbenă suspendată pe cer. Această capodoperă arhitectonică mai este denumită și Podul mâinilor - unul dintre locurile cele mai vizitate în Da Nang și Vietnam.

Podul  de Aur a fost construit în mai puțin de un an, fiind inaugurat și deschis în iunie 2018. În scurt timp, turul Golden Bridge Da Nang a atras sute de mii de vizitatori, și a devenit un fenomen viral pe rețelele de socializare. Designerul șef al Podului de Aur, Vu Viet Anh, de la firma TA Landscape Architecture, a declarat că este foarte mândru că imaginea acestui proiect este împărtășită și susținută de vizitatori din întreaga lume.

Cu o lungime de 150 de metri și situată la o altitudine de 1414 metri deasupra nivelului mării, Podul de Aur are o pasarelă la mijloc suspendată în aer, chiar deasupra unei imagini de basm a muntelui Ba Na.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine