2019-12-13 06:05

O nouă ALERTĂ în Marea Britanie: Două universități, EVACUATE după găsirea de colete suspecte

 |  19:25
O nouă ALERTĂ în Marea Britanie: Două universități, EVACUATE după găsirea de colete suspecte

Poliția britanică a evacuat mai multe clădiri ale Universităților din Grasgow și Essex după ce au fost găsite colete suspecte, anunță Reuters. Pachetele suspecte găsite în cele două universități au fost similare.

Primul incident a fost raportat în prima parte a zilei de miercuri, la Universitatea Grasgow din Scoția.

„În conformitate cu recomandările poliției din Scoția, o serie de clădiri din campusul universitar principal au fost evacuate ca măsură de precauție după ce un pachet suspect a fost găsit în sala de mese a universității”, au transmis reprezentanții Universității într-un mesaj postat pe Twitter.

Câteva ore mai târziu, s-a decis evacuarea mai multor clădiri ale Universității Essex, după găsirea unui colet similar.

„Ca măsură de precauție am stabilit o zonă de siguranță de 100 m și am evacuat o secție a clădirii universității și a clădirilor din apropiere”, au transmis reprezentații Poliției Essex.

Incidentele de la cele două universități britanice vin după ce marți, trei aparate explozive improvizate mici (IED) au fost găsite de poliția britanică în stațiile Waterloo și pe aeroporturile Heathrow și London City. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

ANONIM
07 Mar 2019

Se dau mare . A bagat toti araboi si negri in tara . Peste citiva ani ii predomina si ii ocupa .
ANONIM
07 Mar 2019

i cant agree more, my anonim friend. s au adunat in kktu ala de tara numit uk toate gunoaiele lumii, islamici dintre cei mai jegosi, indieni negrotei te toate felurile incepand cu africanii si terminand cu caraibii. sa nu mai vorbesc ca nu am vazut nicaieri in lume oameni mai betivi decat bastinasii englezi albi. Pe timpul noptii strazile sunt pline de englezi albi(barbati si femei) morti de beti foarte aproape de coma alcoolica care vomita de zor. cea mai scarboasa tara din lume = UK.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray