2020-08-04 23:49

O țară a INTERZIS țigările electronice

 |  14:59
O țară a INTERZIS țigările electronice

Guvernul indian a pus piciorul în prag și a anunţat interzicerea ţigărilor electronice în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, scrie Agerpres. Măsura interzicerii ţigărilor electronice în India a fost adoptată la o zi după interzicerea comercializării ţigărilor electronice cu arome în statul american New York.

Această măsură ar trebui să ''amelioreze politica în domeniul controlului tutunului, cu rezultate mai bune în ceea ce priveşte sănătatea publică'', a precizat guvernul indian pe contul de Twitter.

"Decizia a fost luată cu gândul la impactul pe care ţigările electronice îl au în rândul tinerilor din ziua de astăzi. A devenit un lucru la modă încercarea de a le utiliza", a declarat ministrul Finanţelor, Nirmala Sitharaman.

Potrivit unei ordonanţe adoptate de guvernul premierului Narendra Modi, se interzice producţia, importul sau exportul, transportul, depozitarea şi comercializarea ţigărilor electronice.

În cazul săvârşirii unei prime contravenţii, pedeapsa poate fi închisoare până la un an, la care se poate adăuga o amendă de 100.000 de rupii (1.270 de euro), iar în caz de recidivă, închisoare până la trei ani şi/sau 500.000 de rupii (6.300 de euro).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz