2020-02-26 00:44

O ţară caută CĂLĂI. Criterii de ANGAJARE şi SALARIUL oferit

 |  18:36
O ţară caută CĂLĂI. Criterii de ANGAJARE şi SALARIUL oferit

O ţară a anunțat că angajează călăi, după ce președintele a declarat că ar vrea să reintroducă, după o pauză de 43 de ani, pedeapsa cu moartea, după modelul Filipinelor, care a reintrodus pedeapsa capitală pentru infracțiunile legate de droguri.

Preşedintele din Sri Lanka, Maithripala Sirisena, a afirmat că vrea să reia folosirea pedepsei capitale pentru traficanții de droguri în următoarele două luni, scrie Reuters.

Ultimul călău din Sri Lanka și-a dat demisia în urmă cu cinci ani fără ca acesta să execute pe cineva, motivând stresul cauzat de vederea eșafoadelor. Un altul a fost angajat anul trecut, dar acesta nu s-a prezentat la muncă. Acum, anticipând posibilitatea revenirii pedepsei capitale, serviciul de închisori s-a grăbit să recruteze doi călăi.

”Nu știm niciodată dacă guvernul va reintroduce pedeapsa cu moartea, dar vrem să angajăm doi călăi pentru ocuparea celor două posturi vacante și să fim astfel pregătiți dacă guvernul vrea să execute traficanții de droguri”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de închisoare, Thushara Upuldeniya.

Potrivit unui anunț publicat în Daily News, salariul lunar oferit este de 203.99 dolari, un salariu peste medie în Sri Lanka. Candidații trebuie să fie bărbați din Sri Lanka, cu vârste cuprinse între 18 și 45, să aibă ”caracter moral excelent” și ”un psihic puternic”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine