2020-07-16 19:45

OBAMA iese la atac: „Gestionarea pandemiei de către TRUMP, un dezastru haotic ABSOLUT!”

 |  09:57
 OBAMA iese la atac: „Gestionarea pandemiei de către TRUMP, un dezastru haotic ABSOLUT!”

Fostul preşedinte american Barack Obama a declarat că modul în care succesorul său Donald Trump a gestionat noua pandemie de coronavirus este un „dezastru haotic absolut”, au informat media americane, informează Agerpres.

Această critică vehementă a fost făcută de fostul preşedinte democrat în cadrul unei convorbiri telefonice de o jumătate de oră cu foşti colaboratori ai guvernului său.

Barack Obama invocă în special răspunsul la criza sanitară pentru a justifica necesitatea de a alege lideri buni şi de a-i chema pe foştii consilieri să investească în campania lui Joe Biden, fostul său vicepreşedinte şi candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

„Alegerile viitoare, la toate nivelurile, sunt importante deoarece nu vom înfrunta doar un individ sau un partid politic”, a spus Obama, potrivit surselor citate. El consideră că adevăratul adversar sunt „tendinţe pe termen lung”, precum „a fi tribal, divizaţi, a-i vedea pe ceilalţi ca duşmani”, tendinţe care riscă să caracterizeze „viaţa americană”.

Încă foarte popular în rândul democraţilor, Barack Obama a lăsat deja să se înţeleagă că miliardarul republican „a respins avertismentele” cu privire la riscurile unei pandemii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-10Parerea ta...

MAIMUTOI OPARIT
10 Mai 2020

a lasat in urma lui numai coruptie si mafie comunista acest individ Barry-Sobarka Soetoro cu pasaportul falsificat in Hawaii pe numele "obama"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz