2019-07-23 03:51

Obama, primul preşedinte american în exerciţiu care apare într-o emisiune satirică

 |  18:45
Obama, primul preşedinte american în exerciţiu care apare într-o emisiune satirică

În încercarea de a ridica cota democraţilor în alegerilelegislative din noiembrie, preşedintele american Barack Obama a apărut înemisiunea celebrului Jon Stewart, fiind primul preşedinte în exerciţiu careapare într-o emisiune satirică. Apariţia sa intervine cu şase zile înainte dealegerile de la jumătatea mandatului, scrutin ce i-ar putea face pe democraţisă piardă majoritatea în Congres.

"Am înaintat în agenda menită săîmbunătăţească vieţile oamenilor. Este suficient? Nu. Mă aştept, cred cămajoritatea democraţilor deaici se aşteaptă, ca oamenii să vrea progresemai mari", aspus Obama.

Stewart l-a pus pe preşedinte să spună de ce,la doi ani de când a câştigat promiţând speranţă şi schimbare, democraţii săi"par să meargă pe sloganul «Vă rugăm, încă o şansă»”. Însăpreşedintele a declarat că schimbările nu pot veni peste noapte. El a recunoscutcă este frustrat din cauza unor probleme ca menţinerea nivelului ridicat deşomaj, dar a spus că americanii par să nu fie la curent cu unele dintrerealizările administraţiei. "Ce aţi făcut despre care noi nu ştim?",l-întrebat Stewart. "Plănuiţi o petrecere- surpriză pentru noi, plină culocuri de muncă?".

Aproape de sfârşitul interviului, Obama a invocat celebrul slogan decampanie „Da, putem, dar nu se vaîntâmpla peste noapte", provocând râsul lui Stewart.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray