2019-12-07 08:53

OFICIAL de la Casa Albă: Fiul lui Osama bin Laden a fost UCIS

 |  18:18
OFICIAL de la Casa Albă: Fiul lui Osama bin Laden a fost UCIS

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a confirmat sâmbătă uciderea militantului terorist Hamza bin Laden, fiul fostului lider al reţelei Al-Qaida Osama bin Laden, într-o operaţiune antiteroristă americană efectuată la frontiera dintre Afganistan şi Pakistan.

Hamza bin Laden "a fost ucis într-o operaţiune antiteroristă a Statelor Unite efectuată în zona Afganistan/Pakistan", a anunţat Donald Trump.

"Pierderea lui Hamza bin Laden nu doar că lipseşte reţeaua Al-Qaida de importante abilităţi de conducere şi de legătura simbolică spre tatăl acestuia, ci şi subminează activităţile operaţionale importante ale grupului" terorist, a declarat Donald Trump, citat de CNN.

"Hamza bin Laden era responsabil de activităţi de plănuire a atacurilor şi de colaborarea cu diverse grupuri teroriste", a adăugat Donald Trump, fără a preciza când a fost ucis liderul terorist.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Vremuri interesante la orizont Să te ferească cerul de vremuri interesante, zice un vechi proverb chinez, mai actual astăzi ca niciodată. Pentru că, de data asta, se pare că vremurile interesante chiar ne-au ajuns din urmă și sunt atât de palpitante, încât nimeni nu are nici o idee despre ceea ce urmează să se întâmple. Și nu e vorba doar de România, senzația este că lumea, în ansamblul ei, își pierde reperele și intră într-o zonă periculoasă și necunoscută, cel puțin pentru cei care nu au trăit epoca Războiului Rece
15 Noi 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray