2019-10-16 18:27

Oficial GERMAN: Berlinul trebuie să facă tot ce este posibil pentru a preveni un nou "Război Rece" cu Rusia

 |  11:50
Oficial GERMAN: Berlinul trebuie să facă tot ce este posibil pentru a preveni un nou "Război Rece" cu Rusia

Berlinul doreşte să continue să dialogheze cu Moscova, în pofida expulzării mai multor diplomaţi ruşi în semn de solidaritate cu Marea Britanie, a declarat un oficial guvernamental german, care a precizat că trebuie evitat un nou "Război Rece" cu Rusia, informează agenţia Reuters.

Gernot Erler, coordonatorul pentru relaţiile cu Rusia din cadrul Guvernului german, a afirmat, într-un interviu pentru cotidianul Passauer Neue Presse, că în pofida poziţiei ferme a Berlinului faţă de Moscova, canalele de comunicare vor rămâne deschise.

"Trebuie să facem tot ceea ce este posibil pentru a preveni un nou Război Rece cu Rusia!", a adăugat Erler, potrivit Mediafax.

Până în acest moment, 22 de state membre UE, inclusiv România, au expulzat diplomaţi ruşi în urma atacului neurotoxic din Marea Britanie, atribuit Rusiei, deşi Moscova neagă acuzaţiile.

Formaţiunile din coaliţia guvernamentală de la Berlin, Uniunea Creştin-Democrată (CDU) şi Partidul Social-Democrat (SPD), au susţinut decizia Guvernului Angela Merkel de a expulza patru diplomaţi ruşi după atacul neurotoxic.

Pe de altă parte, formaţiunea eurosceptică Alternativă pentru Germania (AfD), cel mai mare partid de opoziţie de la Berlin, a criticat decizia Guvernului Merkel de expulza diplomaţi ruşi, argumentând că acest lucru va afecta Germania.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-28Parerea ta...

JUSTICE
28 Mar 2018

Postac platit. Daca iti aflu IP-ul, si ma uit la cate postari faci, fac repede un calcul si aflu si eu cat iti da PESEDEU.
ANONIM
29 Mar 2018

ALTA INPARTIRE A LUMI , INTRE RECHINI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray