2020-08-04 19:38

Oficial nord-coreean despre care se credea că se află într-un lagăr apare alături de Kim Jong-un la un concert

 |  10:23
Oficial nord-coreean despre care se credea că se află într-un lagăr apare alături de Kim Jong-un la un concert

Kim Yong-chol, un oficial nord-coreean despre care se credea că se află într-un lagăr comunist a apărut alături de Kim Jong-un la un concert, conform presei de stat nord-coreene, informează BBC.

Vinerea trecută, presa sud-coreeană a scris că Kim Yong-chol a fost trimis la o tabără „de reeducare” ca pedeapsă.

Însă duminică, el a apărut în presa nord-coreeană la un concert alături de mai mulţi oficiali, potrivit Agerpres.

Yong-chol, un fost şef al serviciilor secrete, a fost descris anterior ca fiind mâna dreaptă a lui Kim Jong-un. El a călătorit în SUA în ianuarie pentru a pregăti al doilea summit între Kim şi preşedintele american Donald Trump.

Prezenţa lui Yong-chol la concertul de duminică nu garantează însă faptul că el nu a fost trimis într-un lagăr.

Informaţiile cu privire la pedepsele suferite de oficiali importanţi nord-coreeni, unii fiind chiar executaţi conform rapoartelor, sunt greu de verificat şi de multe ori false.

Informaţiile care au apărut vineri – totul a început cu o sursă anonimă dintr-un ziar sud-coreean – arătau că Kim Hyok-chol, un fost reprezentant nord-coreean în SUA, a fost executat la un aeroport din Phenian.

El a avut un rol important în discuţiile de dinainte de summit-ul SUA-Coreea de Nord din Vietnam, care s-a încheiat cu un eşec.

Kim Hyok-chol nu se afla pe lista invitaţilor la evenimentul de duminică iar presa de stat nu a informat cu privire la o execuţie sau pedeapsă pentru el, astfel că nu se ştiu detalii despre oficialul nord-coreean.

Presa sud-coreeană şi guvernul de la Seul au mai informat cu privire la astfel de pedepse în trecut, însă în mai multe cazuri persoanele au apărut apoi în public alături de Kim Jong-un.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz