2019-10-15 16:45

OFICIAL. TRUMP şi-a desemnat AMICUL putred de BOGAT ca ambasador al SUA în Marea Britanie

 |  09:52
OFICIAL. TRUMP şi-a desemnat AMICUL putred de BOGAT ca ambasador al SUA în Marea Britanie

Președintele american, Donald Trump, a anunțat joi că îl va numi oficial ambasador în Marea Britanie pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi şi totodată colectorul de fonduri republican Woody Johnson, proprietar al echipei de fotbal american New York Jets.

Decizia era așteptată încă din luna ianuarie, pentru că președintele ales anunțase că intenționează să îl numească pe Woody Johnson ca ambasador pe lângă cel mai apropiat aliat european în cursul unui dejun cu congresmeni republicani și membri ai noului guvern, notează Agerpres.

Woody Johnson, 70 de ani, este proprietarul echipei de fotbal american New York Jets și are un lung trecut de colector de fonduri pentru Partidul republican. Anul trecut, el a fost numit co-lider al echipei naționale de strângere de fonduri a lui Donald Trump.

De asemenea, el este moștenitorul unei mari averi provenite de pe urma uneia dintre cele mai mari firme americane, gigantul farmaceutic Johnson & Johnson, înființată de străbunicul său în 1887.

Woody Johnson a cumpărat New York Jets în 2000. Echipa a încheiat sezonul 2016 cu cinci victorii și 11 înfrângeri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-23Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce PSD + Trump = love În România, Partidul Social Democrat, în Moldova, Partidul Socialist, în Rusia, Rusia Unită (partidul lui Putin) și comuniștii chiar, au aplaudat victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale. Trump, care a fost candidatul Partidului Republican – conservator, de dreapta - și a câștigat alegerile cu mesaje complet incompatibile cu ale unei formațiuni autentice de stânga
27 Ian 2017 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray